DOOR communicatie & vorm, Kerkrade.

Wij hebben de opening van ons nieuwe kantoor gevierd met een grote receptie met al onze klanten, leveranciers, familie, vrienden ,…en de catering van Kwestie van Smaak. De hele avond liepen er mensen rond met heerlijke bordhapjes. Onze klanten spreken ons er nog over aan….en sommige hebben ondertussen ook al beroep gedaan op Kwestie van Smaak voor de catering van hun event. Onder andere voor Vroondaal, een ambiteus woonproject in Den Haag (door Rabo Vastgoed en Johan Matser) werd de COMPLETE catering “op niveau” voor meer dan 100 mensen verzorgd door Kwestie van Smaak, op LOCATIE.

J. Kuijpers, Geleen

Al geruime tijd maken wij, zowel zakelijk als privé, met grote regelmaat gebruik van het traiteur-cateringbedrijf Kwestie van Smaak. Wat men bestelt krijgt men in royale mate, waarbij de kwaliteit / prijsverhouding uitstekend is. Voor Kwestie van Smaak geldt bovendien: “afspraak is afspraak” het is een excellent voorbeeld van een bedrijf, zoals je ze nog maar weinig vindt. Wij kunnen dit bedrijf dan ook warm aanbevelen.

Limburg festival

Het Limburg Festival is een internationaal straattheaterevenement dat, al sinds 1983, meer dan veertig steden en dorpen in Nederlands Limburgs en de omringende Euregio van voorstellingen in de openlucht voorziet.

Centraal tijdens het festival is het festivalcentrum, van waaruit de artiesten zich verspreiden over de provincie voor de voorstellingen. Iedere avond van 22.00 uur tot middernacht wordt er door “Kwestie van Smaak” voor de meer dan honderd artiesten en vrijwilligers een warme maaltijd geserveerd. De inzet van John Jongen en Patricia van den Diepstraten is al jarenlang een grote bijdrage aan het welslagen van het festival. De variatie in afkomst van de artiesten – ze komen niet alleen uit Europa of Rusland, mar ook uit Australië, Amerika of Afrika – inspireert hen telkens weer, voor iedere artiest een smakelijke en gevarieerde maaltijd te bereiden. Belangrijk aspect hierbij is dat “Kwestie van Smaak” rekening houdt met de voorkeuren m.b.t. de maaltijden, uitgaande van de culturele en etnische achtergond.

De grote betrokkenheid van John en Patricia is bovendien intens: Zij staan de vrijwilligers die belast zijn met het verzorgen van de broodmaaltijden en lunchpakketten, met raad en daad terzijde, hetgeen uitermate op prijs wordt gesteld.

Het is niet alleen maar een kwestie van smaak dat Limburg Festival kiest voor “Kwestie van Smaak” als smaakmaker voor het evenement. Neen, ook de grote sympathie die John en Patricia uitstralen in hun persoonlijke omgang met de artiesten en de vrijwilligers, maakt dat zij zich een vaste plaats verworven hebben binnen de jaarlijkse organisatie.